Linda Brodén

Medicinsk sekreterare/administratör

Mitt namn är Linda Brodén, jag är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör sedan 2017. Jag arbetar på Lundens Djurhälsa sedan mars 2020. Mitt huvudansvar är all journaldokumentation kring veterinärernas besök på de olika grisbesättningarna samt andra administrativa arbetsuppgifter kring detta. Jag hjälper såklart till med beställningar, bokningar etc. vid behov.

Jag har tidigare arbetat på resebyrå i cirka 15 år och där fått chansen att resa mycket och på så sätt fått se några av jordens alla hörn. Några höjdpunkter är bl.a. safari i Kenya, Island, rundtur på Nya Zealand och kryssning i Medelhavet.

Jag bor på landet mellan Falkenberg och Ullared tillsammans med min familj på en släktgård med anor tillbaka så långt som till 1698.

Mitt djurintresse har alltid varit stort sedan barnsben, framför allt hästar. Jag har tävlat upp på SM-nivå i fälttävlan när jag var yngre och modigare, numera håller jag mig innanför dressyrbanans vita staket. Hemma på gården har vi två hästar och en katt.